top of page

A négy évszak projekt

A New Zound Studio Kft. 4 millió Forint támogatást nyert TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00655 kódszámú, „A négy évszak” című projektjének megvalósítására. A projekt célja a Szolnok város természeti-, kulturális és épített örökségével, hagyományaival kapcsolatos kreatív alkotás ösztönzése egy olyan kampány keretében, amely eredményeként tehetséges szolnoki, amatőr alkotók alkotásaiból kiadvány jön létre. További cél a városban elérhető kulturális, közösségi események megvalósítása révén a város tehetséges alkotóinak bemutatásán, valamint Szolnok értékeinek bemutatásán keresztül a helyi közösség fejlesztése, a helyi identitás erősítése, a kultúrához való hozzáférés elősegítése a négy évszakra építve mind a vizuális művészetekben, mind a zenében.

 

A projekt célcsoportja Szolnok város lakossága, különös tekintettel a fotóművészet, zeneművészet és költészet iránt érdeklődő emberek, korra, nemre, vallási hovatartozásra való tekintet nélkül. 

 

A programok színvonalas megvalósításához pályázati támogatásból beszerzésre kerül  egy darab fényképezőgép és egy darab lencse. 

 

A programok időpontja jelenleg még nem került fixálásra, ezért annak részletes tartalmával, időpontjával kapcsolatban kérjük, hogy kövesse facebook oldalunkat!

 

További információ kérhető:

Kontér Fruzsina szakmai vezető

newzound20@gmail.com

 

Kedvezményezett: New Zound Studio Kft.

5000 Szolnok, Aradi út 8.


 

A projekt a Széchenyi 2020 program 

keretében a Szoln.OK Helyi Akciócsoport 

támogatásával valósul meg.

bottom of page